MAŞ FASULYELİ ENGİNAR
Malzemeler:
- 5 adet haşlanmış enginar
- 1 su bardağı haşlanmış maş fasulyesi
- 1 adet kapya biber
- 2-3 dal taze soğan
- Bir avuç ince kıyılmış mor lahana
- Pancar turşusu
- Dereotu
- 1 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 yemek kaşığı tahin
- 1 yemek kaşığı elma sirkesi
- 1 limonun suyu
- 2 iri diş rendelenmiş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
Tüm sebzeleri doğrayın ve maş fasulyeleri ile derin bir kapta karıştırın. Sos malzemelerini birleştirin, haşlanmış olan enginarların her yerine sürün. Kalan sosu salataya döküp iyice karıştırın. Tüm salata soslandığında enginarların üstüne birer kaşık koyun ve servis edin.
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder